Skip to main content

EHBO Opleidingen

Onze professionele EHBO cursussen zijn ontworpen om u de vaardigheden en het vertrouwen te geven om snel en effectief te handelen in noodsituaties.

Waarom een cursus volgen bij T-Resc?

1. Gecertificeerde instructeurs

Onze instructeurs zijn ervaren professionals in de gezondheidszorg en hulpverlening. Ze delen hun uitgebreide kennis en praktijkervaring om u te vormen tot een zelfverzekerde en bekwame hulpverlener.

2. Praktijkgerichte training

Wij geloven in hands-on leren. Onze cursussen bieden uitgebreide praktijksessies, simulaties en real-life scenario's om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent op elke noodsituatie.

3. Aangepast aan uw branche

Of u nu in de gezondheidszorg, de horeca, de bouw of een andere branche werkt, wij bieden cursussen die zijn afgestemd op de specifieke eisen en risico's van uw sector.

4. Certificering op maat

Na het volgen van onze cursussen voorzien wij u van de nodige attesten naargelang de opleiding.

Onze opleidingen

Opfriscursus (halve Dag)

Deze cursus bevat de basisprincipes voor reanimatie, verbandtechnieken, het behandelen van brandwonden en catastrofale bloedingen. Perfect voor degenen die hun kennis willen vernieuwen en/of opfrissen.

EHBO dagopleiding

Een uitgebreide cursus die alle essentiële aspecten van eerste hulp behandelt. Zoals leren reanimeren, verscheidene verbandtechnieken, behandeling van brandwonden en catastrofale bloedingen. Ideaal voor diegenen die een grondige kennis willen opdoen.

Opleiding nijverheidshelper (twee dagen)

De opleiding nijverheidshelper of bedrijfshulpverlener werd specifiek ontworpen voor diegenen die geavanceerde kennis en vaardigheden nodig hebben op de werkvloer, met de nadruk op industriële omgevingen.

Laat ons u helpen

Neem de controle over uw reactie in noodgevallen en investeer in uw professionele ontwikkeling. Onze cursussen bieden niet alleen waardevolle vaardigheden, maar ook certificeringen die erkend worden in diverse sectoren.

Wenst u meer informatie betreffende onze opleidingen?

Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen om een verschil te maken.